Instal·lacions

Les instal·lacions que disposem a l'Escola de Trial ELBIXU són molt completes, ja que disposem de material molt divers. Degut a la seva gran diversitat d'espais, zones i nivells, permeten l'aprenentatge bàsic i avançat dels pilots.

MOVILITAT
A més, es un circuit en constant moviment, de tal manera que els alumnes gaudeixen sempre de zones noves.

ENLLUMENAT NOCTURN
A l'hivern encara que es faci fosc més aviat podem seguir gaudint dels entrenaments de trial gràcies a l'enllumenat que disposen les instal·lacions .

COMPETICIONS
Aquestes instal·lacions són vàlides per als entrenaments que fem durant tota la setmana i també per a les competicions que realitzem, tot i que algunes competicions també les organitzem a altres localitats.

 

Pedres

Gran part del circuit està constituït per pedres irregulars ja que la majoria de vegades per no dir totes et trobaràs pedres a les competicions o qualsevol lloc. Pots desenvolupar moltíssimes tècniques ja que disposem de més de 150 pedres distribuïdes en tres seccions.

 

Formigó

Disposem d'una zona de formigó. Hi ha diferents nivells: nivell bàsic, nivell mig i nivells avançat. A més a més aquesta secció és molt atractiva ja que està pintada de colors.

 

Travesses

Hi han dos seccions de travesses separades, amb més de 60 travesses. Tenim travesses col·locades a poca alçada del terra per que els nens puguin practicar la base fonamental del Trial, l’equilibri.
Però si tens un nivell més avançat no pateixis, també tens la teva secció de nivell més avançat.

 

Troncs

Aquesta secció consta de 50 troncs. Podríem dir que es la secció amb més dificultat que tenim al circuit, ja que disposem de troncs amb més de 2 metres d’alçada. També hi ha secció per d’iniciació amb tronc col·locats pel terra els quals hauràs de saltar i fer equilibri sobre d’ells. ¡Sense rodolar per terra!

 

Pneumàtics

Comptem amb casi 40 pneumàtics, des de l’alçada més baixa de 16 cm fins la més alta de 185 cm. En aquesta secció podràs desenvolupar diverses tècniques que aniràs aprenent gràcies a la gran diversitat d’alçades que hi ha.

 

Bobines

Hi han 19 bobines de diferents mides, ja sigui per petits com per grans. En aquesta zona podràs desenvolupar gran part de la teva tècnica, ja que per poder fer-les has tenir bastanta precisió.

 

Zona de descans

Disposem de dos bancs amb taules i una font per que puguis descansar i refrescar-te tot el que vulguis. També disposem d'un lavabo i un toldo per a que a l'estiu podem gaudir d'un bon espai amb ombra.

 

sempre fent canvis,
sempre millorant

Per a més informació